Tjänster

Ta del av vårt stora tjänsteutbud för att t.ex. kunna ringa, surfa och SMS:a billigare både i Sverige och utomlands.

Rekommenderade tjänster

Global

Ringer du ofta utomlands? Med Global får du upp till 98 % lägre minutpriser till över 100 länder och förmånliga SMS-priser.  Med Global ringer du för endast 14 öre per minut från Sverige till fasta nät i 24 länder. Du får även lägre priser när du tar emot samtal i utlandet.

MPS

Är ditt företag redo att helt automatisera order & leveransprocessen helt? Vi erbjuder er digital övervakning av printers med automatiska leverans. När en skrivares toner tar slutar rapporterar den automatiskt till Isolda att den behöver nya och vi levererar nya toner till er.

KALENDERKOPPLING

Genom ett enkelt handgrepp vid bokningar i kalendern eller mobilen kan du styra och planera din tillgänglighet i er telefonväxel. Våra olika partners levererar olika typer av lösningar. Kontaka oss för en kostnadsfri rådgivning kring vilken lösning som passar ert företag bäst.

Fler populära tjänster

MDM

Det mobila arbetssättet ställer krav på hanteringen av mobila enheter som löper större risk att läcka information än datorer. MDM är en skalbar och molnbaserad lösning som ger ditt företag hög säkerhet av era mobila enheter

Office 365

Med Office 365 molnbaserade program får du smidig tillgång till mail, kalendrar och dokument och kan redigera och dela dina filer från vilken enhet som helst. Lägg enkelt till och ta bort användare efter behov.

Köhantering

Missa inga samtal trots hög belastning. Om alla i svarsgruppen är upptagna ställs den som ringer i kö och får höra ett kömeddelande. Ett uppföljningsmeddelande upprepas sedan tills samtalet besvaras.

Svarsservice

Låt oss hjälpa dig med telefonistfunktionen på ditt företag. Vi kan hantera hela din växel eller fungera som ett effektivt overflow vid speciella tider och/eller hög belastning.

Softphone

Softphone är en telefon i datorn. En programvara installeras på datorn och sedan går det att ringa och ta emot samtal var som helst i världen utan extra avgifter – direkt i datorn. Softphone fungerar på PC och Mac.

INSPELADE SAMTAL

Utgående och inkommande samtal spelas in och lagras i 24 månader. Inspelningen kan enkelt läggas till eller tas bort via Adminfunktionen

STATISTIK

Övervaka statistik i realtid eller begär stående rapporter. Mät inkommande/utgående samtal till ansluten tid för agenter i olika Kösystem.

TVILLINGKORT

Ett extra simkort som är kopplat till användarens mobillicens. Med tvillingkort delar man på licensens surfmängd.

SKYPE FOR BUSINESS

Anslut din Skype-klient och ring ut via Skype. Hänvisningar, status och röstbrevlådor synkas och slås ihop av våra smarta system.

Svara eller inte

Du loggar  enkelt in och ur dig själv eller dina kollegor ur köer. Som inloggad hjälper du dina kollegor med att besvara inkommande samtal

Effektivt hårdvaruflöde i hela försörjningskedjan

Snabbt och billigt

Genom systerbolagen i koncernen med expertis inom distribution och partihandel av hemelektronik, kontorsförbrukning och hårdvara inom IT har Introcom en unik position på marknaden med effektiv logistik genom hela varuflödes kedjan. Detta gör att du som kund snabbt får dina produkter till marknadens lägsta pris.

Returhantering

Returer uppstår av olika anledningar. Det förstår vi på Introcom. Att ta emot returer är kostsamt. Returen måste kontrolleras, lagerföras och pengarna återbetalas. Returhanteringen hos oss sker så snabbt och effektivt som möjligt. Vi vill inte att byten och reklamationer tar lång tid för dig som kund och lägger därför extra resurser på just detta.

Heta produkter just nu

Pioneer rayz rally

Den första bärbara högtalaren som gör din iPhone till ett konferenssystem ljudstarkt nog att fylla vilket konferensrum som helst. Rayz Rally använder din iPhones smarta funktioner för att leverera tydligare samtal och bättre ljud.

Isotech miljötoner

En miljötoner är en återvunnen originalkassett där alla delar är noggrant rengjorda och där alla slitdelar är utbytta. Under kliniska förhållanden fylls nytt tonerpulver på. Miljöprodukten genomgår sedan mycket noggranna tester innan den paketeras.

Telenor affärspaket

Med Affärspaketet EU ringer du fritt till dina kollegor, över hela världen. Reser du inom EU/EES kan du dessutom använda upp till 100 GB av din surf utan extra kostnad och ringa precis som hemma.